Ενημερωτική συνάντηση από τον τοπικό όμιλο της UNESCO στο Δήμο Τεμπών
10 Νοεμβρίου 2017 0

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Τεμπών από την Πρόεδρο του Τοπικού Ομίλου για την UNESCO N. Λάρισας, κα Θεοδώρα Κάλλα, για το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τίτλο,

< ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ& ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ-ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ>.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών, Κολλάτος Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος Τσιόπα-Λύτρα Γεωργία, η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου και Υπεύθυνη του <Βοήθεια στο Σπίτι>, Τσοπούρογλου Σοφία, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Μακρυχωρίου, Καραπάνου Άννα, η υπάλληλος του ΚΕΠ Υγείας Κωστούλα Μαρία, και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί, κες Κοντογιάννη Αικατερίνη, Πανωραία Τσικλητάρη, Συνοδεία Κουτσιαμπέλα, Μαρία Καλογήρου, Παναγιώτα Κούρτη και Αικατερίνη Καλιαντζή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι στόχοι του προγράμματος, οι στάσεις και οι απόψεις των ωφελουμένων γυναικών των Δήμων του Νομού Λάρισας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα απέναντι στον προληπτικό έλεγχο.