Σημαντική προσφορά του Τ.Ο. UNESCO
28 Ιανουαρίου 2018 0

Πολύτιμη είναι βοήθεια του Τοπικού Ομίλου για την UNESCO Ν. Λάρισας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών. Ο Τοπικός Όμιλος UNESCO Ν. Λάρισας, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για βοήθεια και αλληλεγγύη στις δύσκολες ημέρες που διανύει η χώρα μας, και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών με 180 κιλά κρέατος.

Με την ευχή να συνεχίσουν να υπάρχουν όμιλοι ή σύλλογοι που δεν μένουν μόνο στην πρόθεση αλλά κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και παραστέκονται στον καθημερινό αγώνα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας τόνισε για αυτή την προσφορά «Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες μου σ’ εκείνους που στέκονται δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου. Πιστεύω πως οι ευχές δεν αρκούν, χρειάζεται δράση και πράξη. Προσπαθούμε και ως ένα σημείο, νομίζω το πετύχαμε, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης στον δήμο μας και να καλλιεργήσουμε το πνεύμα της συλλογικότητας.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρίες, τους επιχειρηματίες, τους φορείς και τους πολίτες όλων των ηλικιών που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, έχοντας οι ίδιοι έντονο το αίσθημα της ευαισθησίας και αναγνωρίζοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία, σκόρπισαν τη χαρά και το χαμόγελο στους αναξιοπαθείς συμπολίτες μας».