Μεγάλη η συμμετοχή των Λαρισαίων στον αγώνα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»
30 Σεπτεμβρίου 2019 0

Οι Λαρισαίοι έτρεξαν για καλό σκοπό το πρωί της Κυριακής και συγκεκριμένα για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα στον αγώνα με τον τίτλο «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα».

Η εκκίνηση δόθηκε μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας και ο αγώνας διοργανώθηκε από τους: ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Τοπικό Όμιλο για την Unesco N. Λάρισας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τον αθλητικό σύλλογο «ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας.

Την εκκίνηση έδωσε στον πρώτο αγώνα ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 500μ.για ΑΜΕΑ ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αγώνας Δρόμου 800μ.για Παίδες – Κορασίδες (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, αναστροφή στην πιάτσα ταξί και στη συνέχεια πάλι Γέφυρα του Πηνειού, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)

Αγώνας Δρόμου 2000μ. Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, Γεωργιάδου, Δήμητρας, Βύρωνος , πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, Μητροπολίτου Αρσενίου, Αγίου Αχίλλειου, Πολυκάρπου, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο) και

Αγώνας Δρόμου 7000μ. στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας, Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα Πηνειού, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου Λαγού, Κραννώνος, Σκίπης, Αθηνάς, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο).

Την παρουσίαση της διοργάνωσης έκανε ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Κέλλας.

Στον αγώνα έτρεξε και ένας 77χρονος ο κ. Τσαναξίδης από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα.

 

Αγώνας δρόμου για παιδιά με χρόνια νοσήματα

Αγώνας δρόμου για παιδιά με χρόνια νοσήματα

Αγώνας δρόμου για παιδιά με χρόνια νοσήματα

Αγώνας δρόμου για παιδιά με χρόνια νοσήματα

Αγώνας δρόμου για παιδιά με χρόνια νοσήματα

Πηγή: onlarissa.gr